Noul PC al HP arată ca o boxă


HP a inaugurat ieri noul lor PC care arată mai mult ca o boxă audio decât un calculator.
Într-un fel aceasta era şi ideea, HP dorind înghesuirea unui calculator într-o cutie care să se asorteze cu mobila din casă.

Numele său este HP Pavilion Wave şi are forma unei prisme triunghiulare înalte cu margini curbate, acoperit aproape în întregime cu un material de culoare gri care îi conferă aspectul unei boxe.
Singura zona neacoperită de material este folosită pentru USB şi jack în faţa acestuia şi pentru mai multe porturi USB, un port HDMI, un slot SD şi altele (vizibile in imagine) situate în zona din spate.




Deşi Pavilion Wave nu este o boxă, acesta prezintă o boxă centrală de mari dimensiuni, care transmite sunetul în toate direcţiile. Pentru o încăpere de mici dimensiuni sunetul este satisfăcător, însă nu poate să înlocuiască în totalitate utilizarea boxelor pentru cei cu mai multe pretenţii.

Specificaţii: Poate avea de la un I3 la un I5 Skylake, un hard drive de 1TB sau un SSD de 128GB, între 8 şi 16GB de RAM, placă grafică integrată sau R9M470 de la AMD. Cu placa integrată, calculatorul se presupune că ar fi capabil să ruleze fie pe două monitoare Quad HD, fie pe unul singur 4K. Acesta mai vine şi cu un microfon încorporat pentru Cortana.

Calculatorul va fi disponibil pe piaţă de luna viitoare, cu preţ începând de la 2200 RON (530$)

No comments:

Post a Comment